Neko Treći Lyrics & Tabs by Marcelo

Neko Treći

guitar chords lyrics

Marcelo

Album : Treća Strana Medalje rap PlayStop

Ispovest... Sve ustaljene fraze...
Masa tripuje da sve zna... I bices gazen.
Da li sam stih-linija ili osoba? Ja nisam ti, ni ti ja, i jos ovo znam: nisam ono sto o meni kazu tvoje reci, al' nisam ni onaj od juce. Sad sam neko treci.

Reperi ne vole Ministra, jer "Ministar nije iskren". Iskreno, jebe mi se sta oni misle. Reperi ne znaju Ministra - e, to im smeta: ne primecujem ih, pa je fazon: "...koji slepac!" Ne kapiram... zasto moraju da seru? Jer, nikad nikoga nisam terao da mi veruje. Znaci: lazem, foliram se, preterujem - stisni 'stop', baci disk, brate - i u redu je. Ali, eto sujete: ortak te ne zna - ortak pljuje te. Lesinari, znam da me cujete: znam da vas jede to sto ste proslost! Znam da vam kompleksi nalazu da pljujete. Znam da zelite da nestanem, znam sta se priča - ali, svaka prica ima dve strane. Nisam to sto misli? - ja sam daleko veci. Nisam ni isti k'o juce - sad sam neko treci.
Da li sam stih-linija ili osoba? Ja nisam ti, ni ti ja, i jos ovo znam: nisam ono sto o meni kazu tvoje reci, al' nisam ni onaj od juce. Sad sam neko treci.
Trenutak istine - vi biste nove "ristve iskrene"? Mislite, iskren je samo kad vam pokaze donji ves. "Isti je samo dok u pesme stavlja zivotni tres: Snovidjenje, Pismo Bratu, Kec - resto je blef! A pre smo se pronalazili u njegovim pesmama. Sad ne razumem blesana, plus pogled mu je tako bolestan..." Sta ako ti kazem da si bas na pravom tragu s tim? Cik se sad pronađi, kad se ponovo otvorim. E, ovako: imam srinka, tablete za smirenje, mrlje na kozi k'o odlikovanja za sjebane nerve, dve pakle dnevno, paranoja, depra, jebe me jetra - ali, 'cert svakog vikenda plus plata na dva mesta! Plus, prijatelji za koje bih smesta skočio u bezdan! Plus, kucna biblioteka! Plus stek'o sam to sve sam! K'o blesav sljakam, pa se pitaj kol'ko para imam danas. Ali, nisam tako jadan da novcanik u pesme stavljam! Posten i radan, stvar kucnog vaspitanja. Muzika je umetnost, ne vangla za talozenje slajma, pa ne jebem pesme tako prazne a prepune love. Radim, pa zato imam - i sto bih
trubio o tome? A ipak, mrznje na tone zato sto nimalo nismo isti. sto iko pizdi, kad nismo na istoj kisi kisli? Ali, jednog se setim uvek kad me savlada nemir: da ne laju na mene, vec na svoju predstavu o meni. A ona precesto vise govori o njima samima. Ja mirno spavam, jer bumerang uvek nadje vlasnika. Storitelujem o cudnim stvarima, o dubljim stvarima, iz glave cupam nestvarne ljude, cinim ih stvarnima. Nista bez razloga, nikad bez poruka. Iskrenost i posvećenost, s razlikom sto akter nisam ja. I tu je problem - u tome sto masis detalj sitan: da covek moze biti iskren i kad nije lican, da moze biti iskren i kad nije tebi slican. sto slusas samo pesme o sebi, bolje se pitaj. ...a i ako odjebes da me slusas, neces mi nedostajes, jer moja iskrenost nabodena na sner tu i ostaje.
Da li sam stih-linija ili osoba? Ja nisam ti, ni ti ja, i jos ovo znam: nisam ono sto o meni kazu tvoje reci, al' nisam ni onaj od juce. Sad sam neko treci.

Like us on Facebook.....
-> Loading Time :0.0065 sec