Megamix (Gör Det Igen; Vi Drar Till Fjällen; Sommar & Sol; Mera Mål; Sola & Bada; Millennium 2 Lyrics & Tabs by Markoolio

Megamix (Gör Det Igen; Vi Drar Till Fjällen; Sommar & Sol; Mera Mål; Sola & Bada; Millennium 2

guitar chords lyrics

Markoolio

Album : MegamixPlayStop

E NI MED!!! Nu Åker Vi 1, 2, 3, 4! Gör det igen för oss Markoolio våran casanova ger oss det vi vill ha! Gör det igen för oss Markoolio Sveriges egen 2pac ååh du rappar så bra! E den nån som ska me nu drar vi på turné e alla på g här är mannen ni vill se Från Trelleborg till Kiruna i norr ja vém e Markoolio på scen? Beställ in en bira och höj nu glaset Markoolio kommer då börjar kalaset De öser på och glömde en klocka ni gapar och skriker när jag guckar på dockan! Vem e mannen som luktar bäst och vem e killen som skapar fest? (Markoolio, Markoolio) Gör det igen för oss Markoolio våran casanova ger oss det vi vill ha! Gör det igen för oss Markoolio Sveriges egen 2pac ååh du rappar så bra! Tjejer skakar loss och kom igen här i mellan sitter jag kvinnornas bästa vän Fy fan vad jag öser för jag e så het snygg som få och kropp som en athlete Stycket e hårt nu öser vi fett tjejer av med tröjor om det känns rätt Jag kliver upp på scen till världens drog men jag får dricka vad dem vill rock on roll! Gör det igen för oss Markoolio våran casanova ger oss de vi vill ha! Gör det igen (här gå det undan i barnbaken) för oss Markoolio Sverigen egen 2pac ååh du rappar så bra! Vi drar till fjällen fest hela kvällen ute och glider med snowboard och skider Vi drar till fjällen fest hela kvällen se upp i backen för finska attacken! Vinter är här jag drar från stan och grälen Dags att rensa själen så jag sticker till Sälen Platsen som uppfyller min ideologi massa bärs och brudar och sjyst afterski Dumpar prylarna och drar till backen skidorna är på här kommer finska attacken Nu är det dags för störtsa bedriften jag har lite knas med att fånga liften Jag brukar fått nån hjälp av en grinig liftvärd men jag blir stolt så det blir vandringsfärd Utmattad och helt paj i kroppen Sätter mig på knä och skriker äntligen toppen! Känner mig säker, känner mig stark precis som Stenmark i en backesmonark! Skidbrillor på dags att sticka böjer mig fram jag hör brallorna spricka! Vi drar till fjällen fest hela kvällen ute och glider med snowboard och skider Vi drar till fjällen fest hela kvällen Se upp i backen för finska attacken De e jag, de e jag Sommar och sol vi har kort tight kjol och vi vill ha dig! (Jag vet, jag vet) Markoolio (de e jag)


Related Chords & Tabs with "Megamix (Gör Det Igen; Vi Drar Till Fjällen; Sommar & Sol; Mera Mål; Sola & Bada; Millennium 2"

Like us on Facebook.....
-> Loading Time :0.0122 sec